Kush jemi ne

58651

Kjo faqe është projekt personal, ku si qëllim primar e kam publikimin e informatave të ndryshme që kanë të bëjnë me sëmundjen e diabetit të sheqerit. Faqja aktualisht nuk moderohet nga ndonjë mjek, prandaj çdo informatë apo këshillë duhet të merret me rezervë dhe për zbatim eventual të çfarëdo terapie apo diete, duhet patjetër të këshillohet mjeku specialist. I ftoj të gjithë ata që mund të kontribojnë me artikuj në këtë temë, që të më kontaktojnë.

Tahir Hoxha (https://www.facebook.com/hoxha.tahir)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: